[VIDEO] Neelofa dah macam guru pendidikan jasmani

0
53

TIDAK asing buat warganet, Neelofa pasti mengundang perhatian ramai dan bualan di media sosial.

Kebiasaannya kecantikan atau kemewahan dalam penampilan Neelofa jadi bualan.

Terbaru selebriti itu mengejutkan netizen dengan penampilan ringkas dan bersahaja.

Dengan mengenakan baju t-shirt berwarna merah serta tudung sarung berwarna hitam, penampilan Neelofa ke gelanggang futsal itu membuat netizen teruja.

Pengguna, Kimkjenner berkata sekiranya nama Neelofa tidak disebut di dalam video berdurasi 12 saat itu, dia tidak mampu memastikan bahawa itu adalah artis terkenal tersebut.

“Kalau orang yang rakam ini tak menyebut nama Neelofa , serius tak ‘cam’ (mengetahui) pun tu Neelofa. Nampak berbeza dan cantik!,” katanya.

Antara komen netizen yang terpegun dengan selebriti terkenal itu

Sprinklelolly pula terpegun kerana akhirnya Neelofa kelihatan seperti rakyat biasa.

Di samping itu, Miyuni94 memuji kecantikan artis terkenal itu walaupun hanya mengenakan baju biasa bersama tudung sarung.

Seorang pengguna Fatin pula sempat menyamakan penampilan Neelofa seperti seorang ustazah.

Cikpet83 turut menyukai pasangan tersebut kerana mengingatkan beliau kepada pasangan budak sekolah dan seorang cikgu Pendidikan Jasmani yang sering diperlihatkan di sekolah.

Difahamkan Neelofa hadir ke gelanggan futsal tersebut bagi memberikan semangat kepada suaminya, Haris Ismail atau lebih mesra dikenali sebagai PU Riz.

Menerusi video yang dikongsikan @seorangnur di Tiktok, Neelofa juga kedengaran berseloroh dengan menyatakan bahawa kehadirannya itu adalah berbayar.

“Kena bayar tau … dibayar,” kata Neelofa sambil kedengaran gelak ketawa daripada rakannya yang merakam detik kehadiran artis itu

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mengatakan penampilan Neelofa seperti cikgu Pendidikan Jasmani yang turun ke padang.

Pengguna, Ubai Mz menyamakan penampilan Neelofa pada malam itu persis guru Pendidikan Jasmani ketika zaman persekolahannya.

Ijatshobki_ juga bersetuju akan pemerhatian tersebut, walaupun selebriti terkenal itu tidak beraksi di gelanggang, tetapi ‘gaya’ tidak ubah seperti seorang pendidik di sekolah.

Netizen turut menyamakan ‘aura’ Neelofa tidak lain seperti cikgu Pendidikan Jasmani atau ustazah di sekolah

Tidak kurang juga ada yang mengatakan pertama kali mereka melihat penampilan Neelofa seperti itu namun tetap cantik meskipun tampil berbeza dan biasa.

Deeyazul memuji kecomelan Neelofa dalam mengenakan pakaian persis guru agama sewaktu hari sukan sekolah.

“Gaya macam kumpulan ustazah waktu hari sukan sekolah dahulu, aw cute (comel),” katanya. -SB

Tangkap layar detik ketibaan Neelofa dari Tiktok @seorangnur

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here